Vanlige spørsmål om Uber Cash

Hva er Uber Cash?

Uber Cash er et betalingsalternativ som kan brukes til å betale for turer og Uber Eats-bestillinger.

Hvordan får jeg Uber Cash?

Uber Cash kan kjøpes direkte i Uber-appen.

En Uber Cash-saldo kan også komme fra andre kilder, for eksempel

• saldo på eventuelle gavekort
  • credit gitt av Ubers brukerstøtte
  • credit fra Uber-kampanjer
  • Amex Premium-fordeler

Hvordan bruker jeg Uber Cash?

1. Opprett en bestilling i Uber Eats-appen.
  2. Velg «Vis handlekurv» eller «Gå til kassen».
  3. Ovenfor knappen «Legg inn bestilling» trykker du på den nåværende betalingsmåten din.
  4. Velg «Uber Cash» på skjermen «Betalingsalternativer».
  5. Gå tilbake til bestillingsskjermen og kontroller at Uber Cash er valgt som betalingsmåte.
  6. Se over bestillingen og trykk på «Legg inn bestilling».

Koster bestillinger mer når du betaler med Uber Cash?

Nei, det er ingen prisforskjell mellom bestillinger betalt med Uber Cash og andre betalingsmåter.

Gjelder Uber Cash for familieprofiler?

Nei.

Kan Uber Cash-kjøp refunderes?

Uber Cash-kjøp kan refunderes hvis den gjenværende saldoen er på minst 5 USD. Se artikkelen i brukerstøtten for mer informasjon

If you’re facing issues and need assistance with Uber Cash, please connect with us below and we’ll be happy to take a look.

For more information, please visit https://www.uber.com/us/en/ride/how-it-works/uber-cash/