Legg til «Lagrede steder» på iOS

Du kan legge til steder som er hyppige destinasjoner (som f.eks. jobb eller hjemme), i Uber-appen.

LEGG TIL ARBEID ELLER HJEMME I FAVORITTER
Hvis du vil lagre adressen til hjemmet eller jobben:
1. Trykk på menyikonet i appen
2. Trykk på «Innstillinger»
3. Trykk på «Legg til hjem» eller «Legg til jobb»
4. Angi hjemme- eller jobbadressen din
Adressene vises i favorittlisten din i delen Kontoinnstillinger i appen.

FJERN ARBEID ELLER HJEMME FRA FAVORITTER
1. Trykk på menyikonet i appen
2. Trykk på «Innstillinger»
3. Velg stedet du vil slette (Jobb eller Hjemme), og skyv det til venstre for å slette det

LEGG TIL EN DESTINASJON I LAGREDE STEDER
Når du har tatt en reise til en destinasjon, ser du kortet «Lagre denne destinasjonen» i app-feeden. Slik lagrer du den:
1. Trykk på «Legg til i lagrede steder»
2. Skriv inn et navn eller kallenavn på stedet (for eksempel «Mias hus» eller «dyrebutikken»)
3. Trykk på «Lagre sted»
Merk: Du kan bare legge til en destinasjon som et lagret sted, etter at du har foretatt en reise til destinasjonen.

FJERN ET LAGRET STED
Hvis du ikke lenger ønsker en destinasjon i Lagrede steder:
1. Trykk på menyikonet i appen
2. Trykk på «Innstillinger»
3. Trykk på «Flere lagrede steder»
4. Trykk på «X» ved siden av stedet du ønsker å fjerne
5. Velg «Fjern lagret sted»