Legg til «Lagrede steder» på iOS

Du kan legge til steder som er hyppige destinasjoner (som f.eks. jobb eller hjemme), i Uber-appen.

LEGG TIL JOBB ELLER HJEM SOM FAVORITTER
Slik lagrer du hjemme- eller jobbadressen:
1. Trykk på menyikonet i appen
2. Trykk på «Innstillinger»
3. Trykk på «Legg til hjem» eller «Legg til jobb»
4. Angi hjemme- eller jobbadressen din
Adressene vises i listen over favoritter under seksjonen for «Kontoinnstillinger».

FJERN JOBB ELLER HJEM FRA FAVORITTER
1. Trykk på menyikonet
2. Trykk på «Innstillinger»
3. Velg stedet du vil fjerne (jobb eller hjem) og sveip mot venstre for å slette

LEGG TIL DESTINASJON I LAGREDE STEDER
Alternativet «Lagre denne destinasjonen» vises i app-feeden din etter du har fullført en reise. Slik lagrer du destinasjonen:
1. Trykk på «Legg til i lagrede steder»
2. Skriv inn et navn eller kallenavn på stedet (f.eks. «Huset til Jon» eller «Dyrebutikken»)
3. Trykk på «Lagre sted»
Merk: Du kan bare lagre et sted etter du har reist dit.

FJERN ET LAGRET STED
Slik fjerner du uønskede destinasjoner fra lagrede steder:
1. Trykk på menyikonet i appen
2. Trykk på «Innstillinger»
3. Trykk på «Flere lagrede steder»
4. Trykk på «X»-ikonet ved siden av stedet du ønsker å fjerne
5. Trykk på «Fjern lagret sted»