Lenken for tilbakestilling av passord fungerer ikke

Når du kontakter oss for å tilbakestille passordet for Uber-kontoen din, skal du motta en e-post innen et par minutter. Denne e-posten inneholder en kobling for å hjelpe deg med å tilbakestille passordet ditt.

Av sikkerhetshensyn utløper koblingen i denne e-posten etter ti minutter. Åpne den umiddelbart, eller vent til du er klar til å fullføre prosessen før du forespør en kobling for tilbakestilling av passord.

Hvis koblingen din for tilbakestilling av passord ikke fungerer, går du til uber.com/forgot-password for å begynne på nytt. Kontroller at e-postadressen din er riktig, og åpne deretter koblingen i den neste e-posten for tilbakestilling av passord som du mottar.

Hvis du ikke greier å tilbakestille passordet eller få tilgang til kontoen din, kan du komme i kontakt med oss via: help.uber.com/locked-out/.
Skriver fra USA