Linken for tilbakestilling av passord fungerer ikke

Når du har bedt om en link for tilbakestilling av passord, skal du motta en e-post i løpet av et par minutter.

E-posten inneholder en link for tilbakestilling av passord. For å holde kontoen trygg utløper linken etter 10 minutter.

Hvis linken ikke fungerer eller du ikke mottar en, kan du gå til uber.com/forgot-password for å be om en ny link. Sørg for at du skriver inn riktig e-postadresse.

Hvis du verken får tilbakestilt passordet eller får tilgang til kontoen din, kan du fylle ut skjemaet nedenfor.