Generell informasjon om Megabus

Er billetten personlig?

Vil du vite om billetten kan brukes av noen andre? Det er dessverre ikke mulig med Megabus-bestillinger. Alle billetter er knyttet til passasjerens navn, og denne personen må reise med ID.

Hvilke reiseklasser er tilgjengelige?

Med Megabus er bare standardklasse tilgjengelig. Alle setene er utstyrt med ladepunkter og wifi.

Må jeg reservere et sete?

Med Megabus-billetter har du ingen plassreservering. Du velger et ledig sete ved påstigning.

Må jeg skrive ut billetten?

Megabus-billetter kan brukes på mobile enheter og trenger ikke å skrives ut, med mindre noe annet er angitt i e-postbekreftelsen. Du kan også laste ned billetten din i Omio-appen hvis du ønsker det.

Du kan selvfølgelig også skrive ut en papirbillett før du kommer til stasjonen, og reise med den hvis du ønsker det.

Tilgjengelighet og ekstra hjelp

Hvis du trenger ekstra hjelp, anbefaler Megabus at du kontakter dem minst 36 timer før du reiser, slik at de kan gjøre de nødvendige tiltakene.

Aldersgruppering av reisende

Billettene koster det samme uansett alder.

Rabattkort

Megabus-rabattkort støttes dessverre ikke av Omio for øyeblikket.