Lenken for tilbakestilling av passord fungerer ikke

Når du kontakter oss for å tilbakestille passordet på Uber-kontoen din, bør du motta en e-post i løpet av et par minutter. Denne e-posten inneholder en lenke du kan bruke til å tilbakestille passordet.

Av sikkerhetshensyn utløper denne lenken om ti minutter. Åpne den umiddelbart, eller vent til du er klar til å fullføre prosessen for tilbakestilling av passordet, før du ber om tilbakestilling av passord.

Hvis lenken for tilbakestilling av passord ikke virker, ber vi deg prøve på nytt på uber.com/forgot-password. Kontroller at e-postadressen er riktig. Deretter åpner du lenken i den neste e-posten du mottar om tilbakestilling av passord.

Hvis du ikke får tilbakestilt passordet eller kommer inn på kontoen din, kan du ta kontakt med oss nedenfor.

En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra