Planlegg en tur i forveien

Avtal en Uber-tur fra 30 minutter til 30 dager før du ønsker å bli hentet ved å trykke på klokkeikonet før du bekrefter turen.

Slik fungerer planlagte reiser

Med funksjonen «Planlagte reiser» kan du velge et hentetidspunkt. Appen sender en turforespørsel for deg før det valgte hentetidspunktet. Du får push-varslinger når du blir koblet med en sjåfør, og når vedkommende er i nærheten på samme måte som med andre turer.

Husk:

• Det finnes ingen garanti for at du blir koblet med en sjåfør selv om du planlegger en tur på forhånd.
  • Vi varsler deg hvis du ikke blir koblet med en sjåfør.
  • Dynamisk prissetting kan gjelde for turen din. Vi gir deg beskjed hvis prisen er endret.

Slik planlegger du en tur:

1. Angi destinasjonen din i feltet «Hvor skal du?».
  2. Bla gjennom kjøretøyalternativene, og trykk på det du vil velge.
  3. Trykk på klokkeikonet ved siden av «Velg»-knappen.
  4. Angi hentedato og -tidspunkt.
  5. Trykk på «Angi hentetidspunkt».
  6. Oppdater hentestedet ditt om nødvendig, og trykk deretter på «Reserver».
  7. Bekreft hentestedet ved å trykke på «Bekreft henting».

Slik kansellerer du en planlagt tur:

1. Fra hovedskjermen trykker du på «Konto» og deretter på «Turer».
  2. Velg rullegardinmenyen «Tidligere» og deretter «Kommende».
  3. Under turen du vil kansellere, trykker du på «Kanseller turen».
  4. Bekreft kanselleringen ved å trykke på «Kanseller reservasjonen».

Du kan kansellere forespørselen din kostnadsfritt når som helst før du blir koblet med en sjåfør. Vanlige kanselleringsgebyrer gjelder når en sjåfør har godtatt turforespørselen.

Hvor og når er dette tilgjengelig?

Se i appen for å finne ut om planlagte reiser er tilgjengelige i området ditt. Hvis det er tilgjengelig, kan du planlegge en tur når som helst.

Du kan planlegge turer til flyplassen, men ikke turer hjem fra flyplassen. Hvis du skal dra fra en flyplass, må du sende en turforespørsel.