Naviger i menyen med TalkBack

Hvis du vil navigere med TalkBack i appen, åpner du appen og dobbelttrykker øverst til venstre på skjermen for å åpne menyen. Følgende alternativer vises fra øverst til nederst:

Dine turer – i denne delen ser du de tidligere turene dine, eller du kan se kommende planlagte turer. Bruk to fingre for å sveipe gjennom turhistorikken din. Velg om du vil ha hjelp med en tur, gi en tilbakemelding eller se en reiseoversikt.

Betaling – i denne delen kan du legge til eller oppdatere en betalingsmåte.

Hjelp – søk gjennom artikler for å besvare spørsmål du har om appen. I denne delen kan du også sende inn tilbakemeldinger om tilgjengelighetsfunksjoner.

Gratisturer – bruk den personlige vervekoden som er lagret i denne delen til å verve andre til å bruke appen.

Innstillinger – oppdater kontaktopplysningene dine, angi favorittsteder som hjem eller jobb, eller legg til kontakter for raskt å dele plasseringen din før eller under en tur.

KONTAKT BRUKERSTØTTE

Hvis du har tilgjengelighetsrelaterte spørsmål eller tilbakemeldinger, kan du sende inn disse under «Tilgjengelighet» i «Hjelp»-delen av menyen. Rapporter eventuelle andre turrelaterte problemer ved å velge den spesifikke turen i «Dine turer»-delen av menyen. På skjermen som dukker opp, kan du velge mellom forskjellige alternativer for å rapportere et problem.