Naviger i menyen med VoiceOver

For å navigere i Uber-appen med VoiceOver åpner du appen og dobbelttrykker øverst til venstre på skjermen for å åpne menyen. Følgende alternativer vises fra toppen til bunnen:

Dine reiser – denne delen lister opp de tidligere reisene dine, eller du kan se kommende planlagte reiser. Bruk tre fingre for å sveipe gjennom reisehistorikken din. Velg én for å få hjelp med en reise, sende inn tilbakemelding eller se en reiseoversikt.

Betaling – i denne delen kan du legge til eller oppdatere betalingsmåter.

Hjelp – søk gjennom artikler for å få svar på spørsmålene dine om Uber. I denne delen kan du også sende inn tilbakemelding om tilgjengelighetsfunksjoner.

Gratisreiser – bruk den personlige vervekoden som er lagret i denne delen, til å verve andre til å bruke Uber.

Innstillinger – oppdater kontaktopplysningene dine, angi favorittsteder som hjem eller jobb, eller legg til kontakter for raskt å dele plasseringen din før eller under en reise.

KONTAKT BRUKERSTØTTEN

Hvis du har tilgjengelighetsrelaterte spørsmål eller tilbakemeldinger, kan du kontakte oss ved å trykke på «Tilgjengelighet» under «Hjelp»-delen av menyen. Rapportér om eventuelle andre reiserelaterte problemer ved å velge den spesifikke reisen fra «Dine reiser»-delen av menyen. På neste skjerm kan du velge mellom forskjellige alternativer for å rapportere et problem.