Jeg ble belastet for en tur jeg ikke tok

Hvis du absolutt ikke har bedt om denne turen, kan noen du kjenner ha logget seg på kontoen din, og bedt om en tur på din konto uten å være klar over det. Før du tar kontakt med oss, er det lurt å høre med venner og familie som kan ha tilgang til Uber-kontoen eller betalingsmåten din.

Hvis du ba om en tur, men sjåføren ikke møtte opp, kan det hende en annen passasjer tok turen ved et uhell.

For å unngå lignende problemer i fremtiden kan du slå på Bekreft turen i appen for å motta en firesifret PIN-KODE, som hjelper sjåføren med å bekrefte at du er i rett bil. Du finner utfyllende informasjon og instruksjoner her.

Hvis du har fulgt anbefalingene ovenfor, men fortsatt føler at du ble belastet for en tur noen andre kan ha tatt, oppgir du turopplysningene nedenfor, så hjelper vi deg gjerne:

Merk: Hver rapport gjennomgås for å sikre at kravene er gyldige.