Slik bruker du utgiftsnotater

Administratorer av Uber for bedrifter-kontoer kan kreve utgiftskoder for turer som blir tatt med bedriftsprofilen.

Hvis administratoren din krever utgiftskoder, blir du bedt om å velge en utgiftskode fra en liste eller angi en egen før du ber om en tur.

Hvis du ikke blir bedt om å gjøre dette, men ønsker å angi en utgiftskode eller et notat, kan du gjøre det i fanen «Utgiftsinformasjon» nederst på skjermen når du har bedt om en tur.

Merk: Utgiftsnotatet må fylles ut før turen avsluttes. Du kan ikke endre utgiftsinformasjon etter endt tur.

Utgiftskoder noteres på den månedlige oversikten samt reiseoversiktene. Administratorene for bedriften din har også tilgang til denne informasjonen på kontrollpanelene deres. Spør administratoren din om selskapets regler for utgiftsnotater.