Oppdater personopplysningene

Slik oppdaterer du navn, e-postadresse, telefonnummer eller passord for Uber-passasjerkontoen din:

1. Åpne appmenyen og trykk på «Innstillinger»
2. Trykk på feltet som viser navnet ditt, telefonnummeret ditt og e-postadressen din
3. Trykk på opplysningen du ønsker å endre og angi den oppdaterte informasjonen
4. Du blir bedt om å angi en verifiseringskode eller det nåværende passordet ditt for å bekrefte endringen

BEKREFTELSE AV KONTOENDRINGER

Vi bruker verifiseringskoder for å forsikre oss om at det er du som foretar endringer i kontoen din. Du kan forvente følgende basert på opplysningene du endrer:

– Telefonnummer: Du mottar en verifiseringskode via SMS. Angi koden i appen for å bekrefte endringen.

– E-postadresse: Vi har sendt en verifiseringskode til den nye e-postadressen din. Angi koden i appen for å bekrefte endringen. Vi sender også en e-postvarsling til den gamle e-postadressen din. Hvis du ikke mottar e-posten, må du sjekke søppelpostmappen din eller om e-postadressen er stavet feil, før du ber om en ny kode. Hvis du fremdeles ikke mottar verifiseringskoden, trykker du på «Jeg har fått problemer».

– Passord: Du blir bedt om å angi det nåværende passordet ditt i appen. Passordet må bestå av minst fem tegn.
Se denne artikkelen for å endre eller legge til et profilbilde: