Oppdatering av betalingsmåte på kontoen din

Du kan be om en reise når du har lagt til og valgt en foretrukket betalingsmåte. Du kan legge til betalingsmåter som kredittkort, kontanter eller en PayPal-konto, avhengig av hvilket land eller hvilken by du befinner deg i. Den valgte betalingsmåten din belastes når en reise avsluttes.

Bruk appen for å sjekke om den foretrukne betalingsmåten er valgt for reisen. Sveip opp fra bunnen på appen og trykk på ønsket betalingsmåte før reisen ender.

LEGG TIL EN BETALINGSMÅTE
1. Velg «Betaling» i menyen.
2. Trykk på Legg til betalingsmåte.
3. Legg til betalingsmåten ved å skanne et kort, skrive inn kortinformasjonen manuelt eller legge til en alternativ betalingsmåte.

SKANN ET KREDITT- ELLER DEBETKORT
1. For å skanne et kort, trykk på kameraikonet. Det kan hende telefonen ber om at Uber-appen skal få tilgang til kameraet.
2. Legg kortet slik at alle de fire hjørnene blinker grønt på skjermen. Kort med graverte bokstaver og tall er vanligvis de enkleste å skanne.
3. Angi kortets utløpsdato, CVV-nummer og postnummer for fakturering.
4. Trykk på LAGRE.

LEGG TIL ET KREDITT- ELLER DEBETKORT MANUELT
1. Angi kortnummeret.
2. Skriv inn utløpsdatoen, CVV-nummeret og postnummeret for fakturering.
3. Trykk på LAGRE.

OPPDATER KORTINFORMASJON
Du kan redigere utløpsdato, CVV-nummer og postnummer for fakturering til et debet- eller kredittkort, i appen. Hvis du har en Uber for bedrifter-profil, kan du også bytte profilen kortet ditt er knyttet til, ved å velge Innstillinger i menyen. Begynn med å velge Profiler.

1. Velg «Betaling» i appmenyen.
2. Velg betalingsmåten du ønsker å oppdatere.
3. Trykk på ikonet med tre prikker, og trykk deretter på rediger.
4. Utfør endringene, og trykk deretter på LAGRE når du er ferdig.

Et debet- eller kredittkortnummer kan ikke endres, men et kort kan fjernes fra kontoen og legges til på nytt, som en ny betalingsmåte. Les videre for å finne ut hvordan du gjør det.

SLETT EN BETALINGSMÅTE
Kontoen din må ha minst én betalingsmåte til enhver tid. Dersom du ønsker å slette den eneste betalingsmåten du har, må du først legge til en ny.
1. Velg «Betaling» i menyen.
2. Velg kortet du ønsker å slette.
3. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre.
4. Trykk på SLETT, og bekreft deretter handlingen.