Slik oppdaterer du en betalingsmåte på kontoen

Du kan be om en tur når du har lagt til og valgt betalingsmåte. Du kan legge til betalingsmåter som kreditt- og debetkort, PayPal, Venmo, digitale lommebøker og Uber-gavekort. Den valgte betalingsmåten din belastes når en tur avsluttes.

Underveis på turen kan du se i appen om betalingsmåten du vil bruke er valgt. Sveip opp fra bunnen i appen og trykk på betalingsmåten du vil bruke før turen er ved veis ende.

Slik legger du til en betalingsmåte

1. Velg «Wallet» i app-menyen.
  2. Trykk på «Legg til betalingsmåte».
  3. Legg til betalingsmåten ved å skrive inn kortopplysningene manuelt, skanne kortet eller legge til en annen betalingstype.

Slik skanner du et kreditt- eller debetkort

1. For å skanne et kort trykker du på kameraikonet. Det kan hende du blir bedt om å gi Uber-appen tilgang til kameraet.
  2. Plasser kortet slik at alle de fire hjørnene blinker grønt på telefonskjermen. Kort med pregede bokstaver og tall er vanligvis enklest å skanne.
  3. Oppgi kortets utløpsdato, CVV-nummer og postnummer for fakturering.
  4. Trykk på «Lagre».

Slik legger du til et kreditt- eller debetkort manuelt

1. Skriv inn kortnummeret.
  2. Skriv inn utløpsdato, CVV-nummer og postnummer for fakturering.
  3. Trykk på «Lagre».

Slik oppdaterer du kortopplysninger

Du kan redigere debet- eller kredittkortets utløpsdato, CVV-nummer og postnummer for fakturering. Hvis du har en Uber for bedrifter-profil, kan du også bytte profilen kortet ditt er knyttet til, ved å velge «Innstillinger» i menyen. Begynn med å velge «Profiler».

1. Velg «Betaling» i app-menyen.
  2. Velg betalingsmåten du vil oppdatere.
  3. Trykk på ikonet med tre prikker, og trykk deretter på «Rediger».
  4. Utfør endringene, og trykk på «Lagre» når du er ferdig.

Kortnummer kan ikke endres, men kortet kan fjernes fra kontoen og legges til på nytt som en ny betalingsmåte.

Slik sletter du en betalingsmåte

Kontoen din må til enhver tid ha minst én betalingsmåte. Hvis du vil slette den eneste betalingsmåten du har, må du først legge til en ny.

1. Velg «Betaling» i menyen.
  2. Velg kortet du vil slette.
  3. Trykk på ikonet med tre prikker, øverst til høyre.
  4. Trykk på «Slett» og bekreft.