Oppdatering av innstillinger

Slik oppdaterer du e-postadressen din, samt navnet, telefonnummeret og passordet ditt:

1. Velg «Innstillinger» i appens hovedmeny.
2. Trykk på linjen som viser profilinformasjonen din.
3. Trykk på informasjonen du ønsker å endre.
4. Utfør endringene, og klikk på lagre.

Du mottar en verifiseringskode via SMS hvis du endrer telefonnummeret ditt. Angi koden i appen for å bekrefte endringen.

Du blir bedt om å angi det nåværende passordet ditt hvis du forsøker å endre det. Alle passord må bestå av minst fem tegn.
Trykk på bildet eller den tomme sirkelen for å endre eller legge til et profilbilde. Hvis du har en partnersjåførkonto, kan du oppdatere profilbildet ditt der.