Oppdater personopplysningene

Slik oppdaterer du navn, e-postadresse, telefonnummer eller passord for Uber-passasjerkontoen din:

1. Åpne appmenyen og trykk på «Innstillinger»
2. Trykk på feltet som viser navnet ditt, telefonnummeret ditt og e-postadressen din
3. Trykk på opplysningen du ønsker å endre og angi den oppdaterte informasjonen
4. Utfør endringene og klikk på «Lagre»

BEKREFTELSE AV KONTOENDRINGER

Vi bruker verifiseringskoder for å forsikre oss om at det er du som foretar endringer i kontoen din. Du kan forvente følgende basert på opplysningene du endrer:

– Telefonnummer: Du mottar en verifiseringskode via SMS. Angi koden i appen for å bekrefte endringen.

– Passord: Du blir bedt om å angi det nåværende passordet ditt i appen. Passordet må bestå av minst fem tegn.
Se denne artikkelen for å endre eller legge til et profilbilde: