Oppdatering av kalendersnarveier

Fra mai 2018 vil Uber-appen ikke lenger støtte funksjonen med kalendersnarveier. Kalenderkontoen din blir koblet fra, og all informasjon tilknyttet kalenderen vil bli slettet fra Uber-appen og -serverne.

Kalendersnarveier gjorde det mulig for brukerne å koble sine personlige kalendere eller jobbkalendere til Uber. Så snart en kalender var koblet til, ville kommende hendelser i kalenderen vises som en «snarvei» når en bruker åpnet Uber-appen.