Betaling med Apple Pay

Hvis du konfigurerer Apple Pay på en iOS-enhet og legger til et kredittkort eller en kontantsaldo, kan du betale for turer med Apple Pay.

Slik sjekker du at Apple Pay er lagt til på Uber-kontoen din:

1. Åpne menyen i Uber-appen, og trykk på «Wallet».
  2. Du finner Apple Pay-logoen under «Betalingsmåter».

Hvis du ikke ser Apple Pay-logoen, kan du sjekke at du har aktivert Apple Pay Cash eller lagt til et gyldig kreditt- eller debetkort på Apple Pay-kontoen.

Slik betaler du for en tur med Apple Pay:

1. Angi destinasjonen din i «Hvor skal du?»
  2. Velg kjøretøyalternativet du vil ha, og trykk deretter på den forhåndsvalgte betalingsmåten.
  3. Velg den betalingsmetoden du vil bruke, og trykk deretter på «X».
  4. Trykk på «Bekreft» og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre forespørselen din.