Skjema for personvernforespørsel for bedriftskunder og partnere

Bedriftskunder og partnere som bruker Uber Direct, kan bruke dette skjemaet til å:

• Finne ut mer om Ubers innsamling og bruk av data.
  • Sende inn personvernforespørsler på vegne av en forretningsenhet som har et forhold til Uber.

Når du har fylt ut skjemaet, tar vi kontakt for å hjelpe deg.

🇺🇸
open
+1
  • En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra