Problem med bruk av kupong

Hvis du har problemer med å bruke en kupong, bør du dobbeltsjekke at du har gjort følgende:

– Gjort krav på kupongen. Klikk på linken i e-posten du fikk, for å løse inn kupongen og legge den til i kontoen din.
– Bedt om en kvalifisert reise. Sjekk kupongopplysningene via den opprinnelige «Godta kupong»-linken.
– Brukt den personlige reiseprofilen din. Kuponger fungerer ikke på bedriftsprofiler.
– Har den nyeste versjonen av Uber-appen. Du kan enten oppdatere appen, eller avinstallere appen og installere den på nytt fra App Store eller Google Play-butikken. Hvis appen er oppdatert, kan du prøve å tvinge frem en avslutning av appen og starte den på nytt.