Hva er de foreslåtte hentestedene?

Når du har valgt en kjøretøytype for turen, kan appen anbefale et hentested i nærheten eller ulike steder for hurtig henting. Disse foreslåtte stedene er ment å gjøre hentinger enklere og raskere for passasjerer og sjåfører. De vises som blå prikker på kartet.

For å bruke et foreslått hentested eller et sted for hurtig henting trykker du på Bekreft henting for å finne en sjåfør.

Hvis du vil velge et annet hentested, har du tre muligheter:

• Trykk på en annen blå prikk for heller å bruke dette stedet.
  • Flytt nålen på kartet til et annet hentested.
  • Trykk på søkeikonet ved siden av hentestedet og angi et annet hentested.

Når du har angitt foretrukket hentested, trykker du på BEKREFT HENTING for at vi skal finne en sjåfør.