Slik oppretter du en profil for bedriftsreiser

Med en bedriftsreiseprofil kan du belaste turer til firmakortet og få reiseoversikter tilsendt til jobb-e-postadressen din. Du kan registrere deg på bedriftskontoen til firmaet ditt, eller du kan opprette din egen bedriftsreiseprofil.

Slik oppretter du en bedriftsreiseprofil:

1. Åpne Uber-appen og trykk på «Konto».
  2. Trykk på «Wallet» og bla deretter ned til «Turprofiler».
  3. Trykk på «Begynn å bruke Uber for bedrifter» eller «Legg til en annen bedriftsprofil».
  4. Følg instruksjonene for å opprette en bedriftsprofil.
  5. Valgfritt: Velg bedriftens utgiftsfører for å aktivere automatisk videresending av turoversikter (du får en e-post for å fullføre tilkoblingen). Hvis du vil legge til en utgiftsfører senere, kan du lese denne artikkelen: Slik redigerer du en privat turprofil eller bedriftsreiseprofil.

Du må velge bedriftsreiseprofilen før eller i løpet av turer du vil betale med firmakortet.

Trykk på lenken nedenfor for å få instruksjoner om hvordan du blir med i firmaets bedriftskonto.