Rediger bedriftsprofilen min

Bedriftsreiseprofiler gjør det mulig for deg å belaste reiser til firmakortet og motta reiseoversikter på jobb-e-postadressen din. Du kan bli med i bedriftskontoen til firmaet ditt, men du kan også opprette din egen bedriftsreiseprofil.

SLIK OPPRETTER DU EN BEDRIFTSREISEPROFIL:

1. Åpne Uber-appen og trykk på menyikonet øverst til venstre.
2. Trykk på «Betaling», bla nedover til «Passasjerprofiler» og trykk på «Legg til bedriftsprofil».
3. Velg eller legg til betalingsmåten du vil bruke for bedriftsreiser.
4. Skriv inn jobb-e-postadressen din for å motta reiseoversikter for bedriftsreiser.
5. Valgfritt: Velg bedriftens rapporteringsleverandør for å aktivere automatisk videresending av reiseoversikter (du vil motta en e-post for å fullføre tilkoblingsprosessen). For å legge til en rapporteringsleverandør senere, trykker du på linken nedenfor for instruksjoner.
Du må velge bedriftsreiseprofilen før eller under reisen du vil skal belastes til firmakortet. Følg instruksjonene i artikkelen nedenfor for å bytte reiseprofiler.
Vil du bli med i bedriftskontoen til firmaet ditt? Trykk på linken nedenfor for instruksjoner.