Reising med firmaets bedriftskonto

Når du har blitt med i bedriftskontoen til bedriften din:

1. Åpne Uber-appen og angi adressene for hentested og destinasjon.
2. Trykk på standard profil eller betalingsmåte under «Kjøretøytype»-velgeren.
3. Velg bedriftsprofilen din.
4. Be om en reise.

MERK: Bedriften din vil ikke se informasjon om eventuelle reiser tatt med den personlige profilen din.

Administratoren til organisasjonen din kan opprette regler og begrensninger angående når og hvor personer kan bruke kontoen. Hvis du ikke kan be om en reise og mener at dette er feil, kan du kontakte administratoren din.