Send inn en forespørsel til Ubers personvernombud

Via dette skjemaet kan du få mer informasjon om Ubers innsamling og bruk av personopplysningene dine, og hvordan du kan utøve kontroll over opplysningene. Det er også den beste måten å ta kontakt med Ubers personvernombud på.

Vi anbefaler at du først leser gjennom personvernerklæringen og personvernoversikten for nærmere informasjon om personvernpraksisen vår.
Du kan få hjelp med vanlige spørsmål eller be om en kopi av opplysningene dine, nedenfor.
Hvis du har en Uber-konto og ønsker å kontakte personvernombudet, må du logge deg på og velge en grunn blant alternativene nedenfor.