Vi er her for å hjelpe

Slett Uber-kontoen min

SLETT KONTOEN DIN PÅ NETTET
Du kan slette Uber-kontoen din ved å trykke på lenken nedenfor, i nettleseren din. Du må logge på kontoen din.
SLETT KONTOEN DIN I APPEN:
1. Gå til Innstillinger i Uber-appmenyen
2. Trykk på Personverninnstillinger
3. Trykk på Slett konto, og følg trinnene på skjermen

Hvis du sletter Uber-kontoen, deaktiveres den umiddelbart. Etter 30 dager slettes kontoen for godt. Hvis kontoen slettes, blir all credit og alle bonuser eller belønninger som er tilknyttet kontoen din, også fjernet for godt.

Vær oppmerksom på at Uber kan beholde enkelte opplysninger etter at kontoen slettes, hvis det kreves eller er tillatt i henhold til lovgivning.

Hvis du velger å beholde Uber-kontoen din, kan du gjenopprette den i løpet av 30 dager etter at du har deaktivert den, ved å logge deg på igjen.