Slett Uber-kontoen min

Du kan slette kontoen din fra Uber-appen eller på nettet.

Husk: Hvis du har en Uber Eats-konto eller sjåførkonto som bruker de samme kontoopplysningene, blir den også slettet når forespørselen er fullført.

Før du kan slette kontoen, kommer Uber til å be deg om å bekrefte identiteten din ved hjelp av en midlertidig bekreftelseskode. Det kan hende du trenger telefonnummeret som er tilknyttet til kontoen din. Hvis du ikke kan legge til et telefonnummer i kontoinnstillingene, kan du kontakte oss ved hjelp av lenken nedenfor: