Slik godtar du en invitasjon til en bedriftskonto

Før du kan begynne å reise med bedriftskontoen til firmaet ditt, må bedriftsadministratoren sende deg en invitasjon via e-post.

Slik blir du med i en bedriftskonto for et firma:

1. Åpne e-posten fra uber@uber.com og klikk på «Kom i gang».
  2. Følg instruksjonene. Logg deg på med e-postadressen eller telefonnummeret som er knyttet til kontoen din (dette kan være personlig e-postadresse). Hvis du ikke har en Uber-konto, kan du opprette en konto. Du bruker én Uber-konto til personlige turer og bedriftsreiser, så husk å angi informasjonen du vil ha tilknyttet kontoen din.
  3. Når siden «Konto tilknyttet!» vises, er du klar til å be om turer med bedriftskontoen til organisasjonen din.

Hvis du har problemer med å koble deg til kontoen, kan du trykke på artikkelen nedenfor eller ta kontakt med bedriftens administrator.

Organisasjonen din vil bare se informasjon om turer som tas med bedriftskontoen, aldri informasjon om turer som tas med den personlige profilen din.

Følg instruksjonene i artikkelen nedenfor for å opprette din egen bedriftsprofil.