Be om en tur med en bedriftsprofil

Når du har sluttet deg til bedriftskontoen til firmaet ditt, er du klar til å be om turer på bedriftsprofilen.

1. Åpne appen.
  2. Trykk på «Hvor skal du?» for å endre adressen for henting (hvis nødvendig) og angi destinasjonsadressen.
  3. Under «Kjøretøytype» kan du bruke knappen til å veksle mellom personlig profil og bedriftsprofil.
  4. Hvis du vil velge en annen bedriftsprofil (hvis du har mer enn én) eller en annen betalingsmåte, trykker du på pilen ved siden av profilnavnet.
  5. Bekreft hentestedet ditt, og velg en utgiftskode hvis du blir bedt om det.
  6. Be om en tur.

Bedriften din kan ikke se informasjon om turer du tar med den personlige profilen din.

Bedriftskontoens administrator kan opprette regler og begrensninger for når og hvor ansatte kan bruke kontoen. Kontakt administratoren hvis du ikke kan be om en tur og mener at dette er feil.

Trenger du mer informasjon om hvordan du ber om en tur eller bytter mellom profiler?