Slik ber du om en reise med TalkBack

Slik ber du om en reise med TalkBack slått på:

1. Trykk én gang og deretter to ganger på feltet «Hvor skal du?». Angi en destinasjon eller velg fra en liste over foreslåtte destinasjoner.

2. Hentestedet konfigureres automatisk til GPS-plasseringen din. Hvis du vil endre hentestedet, trykker du på det én gang og så to ganger for å redigere det.

3. Bruk to fingre til å sveipe gjennom kjøretøyalternativene som er tilgjengelige i ditt område. Trykk på et kjøretøy én gang, og så to ganger for å velge det til reisen din.

4. Trykk én gang og så to ganger på «BEKREFT HENTING» nederst på skjermen for å be om reisen.

5. Du får et varsel når sjåføren har ankommet. Meldingen leses høyt.

6. Trykk én gang og så to ganger på linjen nederst på skjermen for å se følgende alternativer:

– Ta kontakt med sjåføren – trykk én gang og så to ganger på det runde telefonikonet for å ringe sjåførens telefonnummer eller ringe gratis.

– Kanseller reisen – trykk én gang og så to ganger på «Kanseller», og trykk så én gang og så to ganger på «Ja, kanseller» for å bekrefte det.

– Del statusen din – trykk én gang og så to ganger på «Del status» og velg personer fra kontaktlisten din. Uber sender en lenke til disse kontaktene, slik at de kan følge med på reisen din.

– Del prisen – trykk én gang og så to ganger på «Del prisen» og velg en kontakt.