Slik ber du om en tur eller får et prisanslag

Slik ber du om en tur i Uber-appen:

1. Åpne appen og angi destinasjonsadressen i feltet «Hvor skal du?»
  2. Sveip opp for å se alle tilgjengelige kjøretøyalternativer i området. Trykk på et kjøretøy for å velge det til turen din, og trykk deretter på knappen «Velg UberX» (knappen viser valgt kjøretøy).
  3. Du kan bli bedt om å bekrefte hentestedet. I så fall flytter du nålen på kartet eller velger fra en liste over steder. Trykk på «Bekreft hentested» for å sende forespørselen din til kvalifiserte sjåfører i området.
  4. Hvis du ikke blir bedt om å bekrefte hentestedet, trykker du på «Bekreft UberX» (knappen viser valgt kjøretøy) for å sende forespørselen til kvalifiserte sjåfører i området.
  5. Du får opp en estimert ventetid for matching med en kvalifisert sjåfør. Hvis ingen sjåfører er tilgjengelige for den typen tur du har valgt, foreslår appen en alternativ turtype med tilgjengelige sjåfører i nærheten.
  6. Når en sjåfør har akseptert forespørselen din, ser du stedet der vedkommende befinner seg og estimert ankomsttid på kartet.

Appen varsler deg hvis ingen sjåfører er tilgjengelige for forespørselen.

Uber varsler deg når sjåføren er i nærheten av hentestedet ditt.

I noen byer kan du be om en tur med flere stopp.

Du kan også lagre favorittstedene dine, slik at du kan be om turer raskere:

Slik lagrer du steder på IOS

Slik lagrer du steder på Android