Slik ber du om en Uber på flyplassen

Du kan bruke Uber ved de fleste store flyplasser i verden. Trykk på artikkelen nedenfor for å finne ut hvor:
REISER TIL FLYPLASSER

– Sjekk estimert ankomsttid for det foretrukne kjøretøyet ditt 15–30 minutter før du er klar til å be om henting.
– Eksterne faktorer som tung trafikk kan forlenge reisetiden, så sett av ekstra tid.
– Sjåførens kjøretøy bør ha plass til bagasje. Hvis du planlegger å reise med mye bagasje eller ekstra passasjerer, bør du vurdere å be om et større kjøretøy.
– Hvis du reiser i et område der delte reiser er tilgjengelig, må du være klar over at henting av medpassasjerer kan redusere plassen til bagasje og forlenge reisetiden.

HENTING FRA FLYPLASSER

– Hent bagasjen din fra bagasjeutleveringen og vær klar til å gå ut før du ber om en reise.
– Noen flyplasser har spesifikke venteområder for passasjerer som bruker Uber. Appen din kommer til å bekrefte slike områder når de er påkrevd av flyplassen.
– Etter at reiseforespørselen er godtatt, kan det være at appen din ber deg om å velge et sted og en dør i terminalen hvor sjåføren skal møte deg. Sjåføren kan ringe for å bekrefte hvor du befinner deg.