Slik blir du med i en bedriftskonto for et firma

Før du kan begynne å reise med bedriftskontoen til firmaet ditt, må bedriftsadministratoren sende deg en invitasjon via e-post. Når du får invitasjonen, følger du trinnene nedenfor.

HVIS DU ALLEREDE HAR EN UBER-KONTO:

1. Se etter en melding fra uber@uber.com i innboksen din, med invitasjon til å bli med i bedriftskontoen til organisasjonen din.
2. Åpne e-posten og klikk på «Kom i gang».
3. Klikk på «Ja, logg på».
4. Angi e-postadressen eller telefonnummeret som er knyttet til den eksisterende Uber-kontoen din (dette kan være den personlige e-postadressen din hvis det er e-postadressen du brukte da du registrerte deg hos Uber tidligere).
5. Klikk på «Neste» og angi det eksisterende Uber-passordet ditt.
6. Når du ser siden «Konto tilknyttet!», er du klar til å reise med bedriftskontoen til organisasjonen din.

HVIS DU IKKE HAR EN UBER-KONTO:

1. Sjekk e-posten din for en melding fra uber@uber.com, som ber deg om å bli med i Uber-kontoen til organisasjonen din.
2. Åpne e-posten og klikk på «Kom i gang».
3. Klikk på «Nei, opprett en ny Uber-konto».
4. Angi informasjonen du vil ha knyttet til kontoen din.
5. Klikk på «Opprett konto».

Hvis du har problemer med å koble sammen kontoene dine, kan du kontakte administratoren til bedriften din.

MERK: Organisasjonen din vil bare se informasjon om reiser som tas med bedriftskontoen – aldri informasjon om reiser som tas med den personlige profilen din.

Følg instruksjonene i artikkelen nedenfor for å opprette din egen bedriftsprofil (i motsetning til å bli med i en bedriftskonto):