Slik bytter du mellom privat profil og profil for bedriftsreiser

Du kan bytte mellom personlig profil og bedriftsprofil enten før eller i løpet av en tur.

Før en tur:

1. Trykk på «Hvor skal du?» for å angi destinasjon og endre hentested hvis du trenger det.
  2. Trykk på skyveknappen under kjøretøyalternativene for å veksle mellom personlig profil og bedriftsprofil.
  3. Hvis du vil velge en annen profil, trykker du på pilen ved siden av profilnavnet og velger profilen du vil bruke.

I løpet av en tur:

1. Trykk på pilen ved siden av sjåførinformasjonen.
  2. Velg «Endre betaling».
  3. Velg om du vil bytte til bedriftsprofil eller personprofil. Hvis du har flere bedriftsprofiler, velger du den du vil at turen skal belastes på.

Den sist brukte profilen blir standardvalget i appen.

Hvis en tur ble avsluttet og belastet på feil betalingsmåte, kan du bytte betalingsmåte.