Slik deler du prisen med en venn

Prisdelingsfunksjonen gjør det mulig å dele turprisen likt mellom passasjerer som reiser sammen. For å dele:

1. Be om transport.
2. Velg «Prisdeling» nederst på skjermen.
3. Angi navn eller telefonnumre til de andre passasjerene.

Hvis du bruker den nye appen:
1. Be om transport.
2. Sveip opp fra bunnen av appen, og trykk på den valgte betalingsmåten din.
3. Trykk på «Prisdeling»
4. Angi navn eller telefonnumre til de andre passasjerene.

Alle du inviterer, mottar en forespørsel om å godta prisdelingen. Reiseprisen blir så delt likt mellom deg og passasjerene som godtok.

Merk at hver deltakende passasjer blir belastet en liten avgift på 25 cent for å dele. Reiseoversikten viser den totale prisdelingen mellom alle passasjerene

Hvis en passasjer velger ikke å godta prisdeling eller ikke har en gyldig betalingsmåte, blir du belastet for både din og vedkommendes andel. Aktive kampanjer på kontoen din vil bare gjelde din andel av prisen.

Prisdeling er ikke tilgjengelig for alle Uber-alternativer. Vær oppmerksom på at vi ikke kan dele en pris etter at en reise er avsluttet.

Merk: Det kan hende Apple Pay ikke er kompatibel med prisdeling. Hvis du bruker Apple Pay, men ønsker å dele en pris, kan du være nødt til å bruke en annen betalingsmåte. Du kan bytte tilbake til Apple Pay neste gang du skal reise.