Slik endrer du hentested

Når du ber om en tur, bruker appen GPS til å foreslå det beste hentestedet i nærheten.

Hvis du trenger et annet hentested:

1. Trykk på merket for hentested på kartet.
  2. Angi en ny adresse eller bygning.
  3. Velg et av stedene som er foreslått av appen.

Du kan også endre hentestedet etter at du har bedt om en tur. Slik gjør du det:

1. Trykk på «Rediger» ved siden av hentestedet ditt.
  2. Skriv inn en ny adresse eller dra nålen til et sted på kartet innenfor den grå sirkelen.
  3. Trykk på «Bekreft»-knappen for å fullføre forespørselen.

Du kan kun justere hentestedet én gang, og det må befinne seg innenfor sirkelen som vises på skjermen.

Endring av hentested er ikke tilgjengelig på Uber Pool.