Slik får du gratisreiser

Du kan få gratisturer ved å invitere venner til å registrere seg og bruke Uber. For å se invitasjonskoden din, trykk på GRATISTURER i menyen.

Når venner registrerer seg med invitasjonskoden din, får de første turen gratis. Når en venn har kjørt med Uber, vil din neste tur der du bruker samme valuta som registreringsbyen, være gratis.

Du kan dele koden din ved å trykke på Inviter venner og velge ett av de tilgjengelige alternativene. Disse inkluderer tekstmelding, e-post, deling på sosiale medier eller kopiering av den personlige invitasjonskoden din. Tilpass koden din på riders.uber.com under Profil.

Personlige invitasjonskoder skal bare brukes til personlige eller ikke-kommersielle formål. Dette betyr at du kan dele invitasjonlenken din med personlige forbindelser via sosiale medier, så lenge du er hovedeieren av innholdet.

Offentlig distribusjon på nettsteder der du er bidragsyter, men ikke hovedeieren av innholdet (for eksempel Wikipedia, Reddit, kupong-nettsteder), er ikke tillatt. Det er heller ikke tillatt å promotere vervekoden din via søkemotormarkedsføring (for eksempel AdWords, Yahoo, Bing).

Vervekampanjekoder kan bare brukes på den første turen til en bruker som er invitert. De er ikke beregnet på eksisterende brukere. Eksisterende brukere som prøver å utnytte verveprogrammet, kan få vervekampanjene sine deaktivert.

Uber forbeholder seg retten til å suspendere passasjerkontoer og oppheve vervekampanjer som bryter med disse vilkårene.