Slik får du kvittering for turen

Når en reise avsluttes, sender vi automatisk en reiseoversikt til e-postadressen på Uber-kontoen din. Hvis du ikke mottar noen reiseoversikt, kan du sjekke mappen for søppelpost for denne e-postadressen. Du kan sjekke e-postadressen din ved å velge «Innstillinger» i appmenyen. Trykk på e-postadressen din for å oppdatere den.

Uber-kontoen din inkluderer en historikk over hver reise du har tatt. Slik ser du gjennom:
1. Velg «Dine reiser» fra appmenyen.
2. Velg en tidligere reise.
3. Du kan se reisens rute, hvor du ble hentet og hvor du ble sluppet av.
4. For en full oversikt over prisen du betalte, trykker du på Reiseoversikt.

For å sende en ny reiseoversikt til e-posten din, eller laste ned en kvittering, logger du på riders.uber.com og velger «My Trips» fra menyen. Velg reisen og klikk på Send på "Resend" eller "Download" for en pdf. kvittering.