Slik ber du om en reise

Slik ber du om en reise i Uber-appen:

1. Åpne appen og angi destinasjonen din i feltet «Hvor skal du?»

2. Sveip opp for å se alle kjøretøyalternativer som er tilgjengelige i ditt område. Trykk på et kjøretøy for å velge det for reisen din, og trykk deretter på knappen «Velg UberX» (knappen viser valgt kjøretøy)

3. Du kan bli bedt om å bekrefte hentestedet. I så fall flytter du nålen på kartet eller velger fra en liste over steder. Trykk på «Bekreft henting» for å sende forespørselen din til kvalifiserte sjåfører i området

4. Hvis du ikke blir bedt om å bekrefte hentingen, trykker du på «Bekreft UberX» (knappen viser valgt kjøretøy) for å sende forespørselen til kvalifiserte sjåfører i området

5. Når en sjåfør har akseptert forespørselen din, ser du stedet der vedkommende befinner seg og estimert ankomsttid, på kartet

Uber sender deg varslinger når sjåføren er i nærheten av hentestedet ditt.
. . .

I noen byer kan du be om en reise med flere stopp. Sjekk denne artikkelen for instruksjoner:
Du kan også lagre favorittstedene dine, slik at du kan be om reiser raskere: