Slik laster du ned passasjerappen (iOS)

Du kan laste ned og installere passasjerappen til Uber på enheter med iOS 8 og nyere. Åpne App Store på mobilenheten din, og følg deretter trinnene nedenfor.

1. Trykk på «Søk» i menylinjen nederst og skriv inn «Uber» i søkefeltet.
  2. Velg «Uber» i søkeresultatene.
  3. Ved siden av Uber-ikonet trykker du på «Hent». Det kan hende at du må angi Apple ID eller passord.
  4. Når nedlastingen er fullført, endres «Hent» til «Åpne». Trykk på «Åpne» for å åpne appen.
  5. I Uber-appen trykker du på «Logg på» hvis du allerede har en konto, eller «Registrer» for å opprette en konto.