Slik laster du ned passasjerappen til iOS

Du kan laste ned og installere passasjerappen til Uber på enheter med iOS 8 og nyere. Trykk på App Store-ikonet og følg denne fremgangsmåten:

1. Velg «Søk» fra menyen, skriv inn Uber i søkefeltet, og trykk deretter på «Søk».
2. Velg Uber-ikonet.
3. Trykk på «HENT». Enheten krever kanskje at du legger inn App Store-passordet ditt.
4. Når nedlastingen er ferdig, endres «HENT» til «INSTALLER». Trykk på «INSTALLER».
5.Når installasjonen er fullført, endres «INSTALLER» til «ÅPNE». Trykk på «ÅPNE».
6. I Uber-appen, trykk på «LOGG PÅ» hvis du allerede har en konto, eller på «REGISTRER» for å opprette en