Slik laster du ned passasjerappen

SLIK LASTER DU NED TIL ANDROID

Du kan laste ned og installere passasjerappen til Uber på Android-enheter med operativsystem 4.0.3 og nyere. Gå til Google Play-butikken og følg denne fremgangsmåten:

1. Trykk på Google Play-ikonet.
2. Trykk på søkefeltet, skriv inn Uber, og trykk på Søk.
3. Velg Uber-ikonet, og trykk deretter på INSTALLER.
4. Trykk på ÅPNE etter at installasjonen er ferdig.
5. I Uber-appen, trykk på LOGG PÅ hvis du allerede har en konto, eller REGISTRER for å opprette en.
VINDUER

Uber-appen vil ikke lenger støttes for enheter som bruker Windows, fra og med 1. juni 2018. Windows-brukere kan be om en reise via m.uber-com.