Slik laster du ned passasjerappen

Slik laster du ned på Android

Du kan laste ned og installere Uber-passasjerappen på Android-enheter med operativsystem 8.0 eller nyere, og iOS-enheter med iOS 15.0 eller nyere. Gå til Google Play-butikken og følg denne fremgangsmåten:

1. Trykk på Google Play-ikonet.
  2. Trykk på søkefeltet, skriv inn «Uber» og trykk på «Søk».
  3. Velg Uber-ikonet og trykk på «INSTALLER».
  4. Trykk på «ÅPNE» når installasjonen er ferdig.
  5. I Uber-appen trykker du på LOGG PÅ hvis du har en konto, eller på REGISTRER for å opprette en.

WINDOWS

Fra og med juni 2018 er ikke lenger Uber-appen tilgjengelig på Windows-enheter. Windows-brukere kan be om en reise via m.uber.com.