Jeg mottar ikke e-post, SMS-er eller push-varsler

Hvis du vil administrere e-post, SMS eller push-varsler fra Uber, kan du se på veiledningen nedenfor. Du finner trinn for å oppdatere SMS og push-varsler nederst på siden.

Du kan ikke avslutte abonnementet på transaksjonsrelaterte meldinger, som reiseoversikter og svar fra brukerstøtte.

Problemer med å motta SMS-meldinger

Hvis du har problemer med å motta SMS, må du sørge for at

• du er i et område med god mobildekning
  • du har oppgitt riktig telefonnummer i Uber-appen
  • du abonnerer på SMS-varsler fra Uber Hvis du vil abonnere, kan du følge trinnene i «Administrer varslingspreferanser».

Hvis du fortsatt har problemer med å motta SMS eller gjenoppta abonnementet på Uber-varsler, fyller du ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for å hjelpe deg.

Vi må be deg om noen flere opplysninger for å bekrefte identiteten din. Dette hjelper oss å trygge kontoen din.

Uber kan lagre disse opplysningene og andre elementer i denne dialogen i henhold til personvernerklæringen og bruksvilkårene.

• 🇺🇸
    open
    +1
    En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra