Slik velger du et kjøretøyalternativ til turen din

Du kan se alle kjøretøyalternativer som er tilgjengelige i området ditt, før du bekrefter turen.

Når du har bedt om en tur, kan du ikke velge en annen type kjøretøy uten å kansellere og be om en ny tur.

Slik velger du kjøretøyalternativ for turen din:

1. Åpne appen og angi destinasjonen i feltet «Hvor skal du?».
  2. Sveip opp for å se alle tilgjengelige kjøretøyalternativer i området. Trykk på et alternativ for å velge det.
  3. Trykk på «Bekreft».
  4. Følg de gjenværende trinnene i appen for å fullføre turforespørselen.

Avhengig av hvor du er, kan det hende du ser følgende oppført sammen med kjøretøyalternativene:

• turprisen
  • den anslåtte ankomsttiden
  • en melding om høy pågang, som betyr at prisene er høyere enn vanlig

Den Raskere -merket brukes på det reisealternativet som har den laveste anslåtte ankomsttiden sammenlignet med andre tilgjengelige alternativer. Dette merket er ment å hjelpe deg med å identifisere produktet som kan få deg til destinasjonen raskere.

Den Raskere -merket er basert på anslåtte tider. Faktorer som mye trafikk, veiforhold eller uventede hendelser kan påvirke reisetidene og den faktiske ankomsttiden.