Slik velger du et kjøretøyalternativ til reisen din

Vi lanserer for øyeblikket en ny passasjerapp. Les videre for å få vite hvordan du kan velge et kjøretøysalternativ med den nye eller den gamle passasjerappen.

Hvis appen viser en hvit boks med "Hvor skal du?":

Trykk på destinasjonsboksen for å angi destinasjonen din. Når du har angitt destinasjonen, vil menyen nederst på appskjermen vise tilgjengelige kjøretøysalternativer i byen.

Sveip mot venstre og høyre for å se de ulike kategoriene for kjøretøysalternativ som gir mer informasjon.

Økonomi tilbyr de rimeligste kjøretøysalternativene.

Premium inkluderer høykvalitets- og luksusalternativer.

Stor kapasitet tilbyr kjøretøy med plass til flere passasjerer.

Etter hvert som du blar gjennom kjøretøysalternativene, må du merke deg at hvert av dem inkluderer forhåndsprising for å gi deg et tydelig bilde av hvor mye en reise til destinasjonen din vil koste. Trykk på det foretrukne kjøretøysalternativet for å velge det. Trykk deretter på den svarte FORESPØR-knappen nederst på skjermen når du er klar til å reise.

Hvis du ser en glidebryter nederst på appskjermen som gjør at du kan velge et kjøretøysalternativ:

Bruk glidebryteren nederst på appskjermen til å velge et kjøretøysalternativ som passer dine behov. Trykk på et ikon for kjøretøysalternativ for å få en estimert pris.

Når du har valgt foretrukket kjøretøy og hentested, trykker du på ANGI HENTESTED for å gå videre til å bekrefte forespørselen.

Klikk på linken nedenfor for å se ulike typer kjøretøy og priser i byer over hele verden.