Slik velger du turprofil

Turprofiler gjør det lettere å holde oversikt over forskjellige turtyper. Du får en personprofil når du oppretter kontoen din, men du kan opprette og bli med i flere bedriftsprofiler i kontoen din. Hver profil har en standard e-postadresse og betalingsmåte som du eller kontoadministratoren administrerer.

Når du reiser med en profil, belastes turen på betalingsmåten som er satt til standard for den profilen. Kvitteringen for turen blir sendt til profilens standard e-postadresse.

Slik velger du profil for en tur:

1. Åpne Uber-appen og angi destinasjonen din i feltet «Hvor skal du?».
  2. Trykk på betalingsmåten ovenfor knappen «Bekreft kjøretøytype».
  3. Velg turprofilen du vil bruke.