Slik velger du reiseprofil

Profiler hjelper passasjerer med å skille mellom reiser. Du kan lage ulike profiler innenfor hovedprofilen din. Hver profil har en standard e-postadresse og betalingsmetode som du velger.

Når du reiser med en profil, blir prisen automatisk belastet denne profilens standard betalingsmåte. Reiseoversikten vil bli sendt til profilens standard e-postadresse.

Under en reise kan du sveipe opp på app-skjermen for å endre din profil. Hvis en betalingsmåte er assosiert med en annen profil, trykker du på profilnavnet og endrer til den profilen du ønsker å bruke.

Hvis du vil endre betalingsmetoden som er linket til en profil via appen:
1. Velg INNSTILLINGER > Profiler og trykk på den profilen du ønsker å endre.
2. Trykk på STANDARD BETALING og kort-ikonet øverst til høyre for å legge til et nytt kort.
4. Trykk på LEGG TIL BETALING. Dette alternativet vil nå være profilens standard betalingsmåte. Du kan endre det når som helst.

Hvis du bruker den nye Uber-appen:

Trykk på det runde ikonet øverst i høyre hjørne for å endre betalingsprofil.

Under reisen, sveip opp reise feeden for å trykke på Endre under Betaling.