Telefonnummeret mitt eller e-postadressen min er allerede i bruk

Vi tar sikkerhet på alvor, og vi anbefaler derfor at kunder assosierer kun ett mobilnummer til sin konto. Bruk av flere mobilnumre kan ved en feil bli flagget av vår sikkerhets-team.

Alle Uber-kontoer må ha en e-postadresse og et bekreftet mobilnummer knyttet til kontoen for å kunne forespørre en reise.

Hvis du prøver å endre e-post eller mobilnummer på en eksisterende konto, men får en feilmelding, eller hvis du ikke klarer å registrere en ny konto fordi nummeret er allerede registrert kan du fylle ut skjemaet under.

En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra