Kunden endret adressen

Når en forbruker ber om å endre leveringsadressen for bestillingen sin, kan du velge å fortsette med bestillingen eller kontakte brukerstøtten for å kansellere den.

Hvis forbrukeren kontakter deg direkte for å omdirigere deg til et nytt sted, kan du råde vedkommende til å endre adressen ved at personen velger Hjelp i appen sin. Vi bekrefter den nye leveringsadressen og justerer den automatisk i sjåførappen.

Skal du til den nye adressen?

Når et leveringssted oppdateres automatisk, beregner vi også automatisk prisen du får for turen på nytt, basert på ekstra avstand. Prisen blir den samme hvis avstanden er tilsvarende, og høyere hvis leveringsstedet er lenger unna. Den blir aldri lavere. Den nye prisen beregnes ut fra den nye strekningen du kjører.

Skal du ikke til den nye adressen?

Hvis denne leveringen kanselleres, påvirker det ikke tilfredshetsvurderingen din, og kontoen din påvirkes ikke negativt. Du mottar uansett inntjening for hele bestillingsprisen.

MERK: Vi kan ikke imøtekomme forespørsler om adresseendring fra en forbruker hvis den nye adressen ligger utenfor utsalgsstedets standard leveringsområde. I så tilfelle blir bestillingen kansellert, og forbrukeren må likevel betale.