Tilgjengelighet hos Uber

Nasjonale og føderale lover forbyr diskriminering av personer med funksjonshemninger, også for personer som har servicedyr. Sjåfører som bruker Uber-appen, har sagt seg enige i å følge alle gjeldende lover og Uber sine egne retningslinjer. I disse står det at sjåfører ikke kan nekte å tilby sin tjeneste til eller på annen måte diskriminere passasjerer med funksjonshemninger.

Enhver melding om ulovlig diskriminering eller nektet kjøring kan føre til at sjåførens konto blir midlertidig deaktivert mens vi undersøker hendelsen.

I tillegg forventes det at sjåfører hjelper passasjerer med gåstoler, stokker, sammenleggbare rullestoler og andre hjelpemidler.