Tilgjengelighet med Uber

Nasjonale og føderale lover forbyr diskriminering av personer med funksjonshemninger, også for personer som har tjenestedyr. Partnere som bruker Uber-appen, har sagt seg enige i å følge alle gjeldende lover og Uber sine egne retningslinjer. I disse står det at partnere ikke kan nekte å tilby sin tjeneste til eller på annen måte diskriminere passasjerer med funksjonshemninger.

Enhver rapport om ulovlig diskriminering eller nektet kjøring kan føre til at sjåførens konto blir midlertidig deaktivert mens vi undersøker hendelsen.

I tillegg forventes det at partnere skal gjøre sitt ytterste for å hjelpe passasjerer med gåstoler, stokker, sammenleggbare rullestoler og andre hjelpemidler.