Using Uber promotions and Uber Credits

Uber-kampanjer

Uber-kampanjer gir avslag på turer med Uber. Kampanjer er ikke det samme som kuponger og gavekort. Kuponger leveres av bedrifter, og gavekort blir lagt til på Uber Cash-saldoen (der det er tilgjengelig).

Hvis du oppfyller kriteriene for å bruke en kampanje, får du en kampanjekode på e-post eller et varsel i Uber-appen.

Slik ser eller legger du til kampanjekoder på kontoen din:

1. Velg «Konto» og deretter «Wallet» i appen. Hvis du har en eldre versjon av appen, kan det hende du ser «Betaling» i stedet for «Wallet».
  2. Bla ned til «Kampanjer». Hver kampanjekode er oppført med utløpsdato og områder den gjelder i, for eksempel et land eller en by.
  3. Trykk på «Legg til kampanjekode» for å legge til en ny.
  4. Skriv inn koden og trykk på «Legg til».

Hvis du har flere kampanjekoder på kontoen, kan du ikke velge en spesifikk kampanje for turen. Den kampanjen som gir mest avslag, blir automatisk brukt.

Uber Cash

Slik legger du til Uber Cash på kontoen din:

1. Trykk på «Konto» i Uber-appen.
  2. Velg «Wallet». Hvis du har en eldre versjon av appen, kan det hende du ser «Betaling» i stedet for «Wallet».
  3. Trykk på «Legg til midler» på «Uber Cash»-kortet.
  4. Velg beløpet du vil legge til på kontoen din.
  5. Trykk på «Legg til».

Slik oppretter du automatisk påfylling av Uber Cash:

1. Trykk på «Konto» i Uber-appen.
  2. Velg «Wallet». Hvis du har en eldre versjon av appen, kan det hende du ser «Betaling» i stedet for «Wallet».
  3. Trykk på «Legg til midler» på «Uber Cash»-kortet.
  4. Velg beløpet du ønsker å legge til automatisk når saldoen blir lav, og velg deretter «Automatisk påfylling».
  5. Trykk på «Lagre og legg til».

Slik betaler du for en tur med Uber Cash:

1. Skriv inn destinasjonen i feltet «Hvor skal du?» i Uber-appen.
  2. Trykk på betalingsmåten.
  3. Slå på skyveknappen for Uber Cash.
  4. Be om en tur.

Uber Cash er ikke tilgjengelig i alle områder.