Jeg trenger en turfaktura

For å få fakturaer for turer i forbindelse med utgiftsføring må du opprette en skatteprofil hos Uber. Slik gjør du det:

1. Gå til Uber skatteprofil.
  2. Oppgi skatteopplysningene dine.
  3. Trykk på Send inn. Deretter kan du laste ned fakturaer for hver tur.

Opplysningene du oppgir

• må være juridisk korrekte
  • kan kontrolleres av skattemyndighetene
  • kommer til å vises på fakturaene dine

Slik laster du ned en faktura for turavgift:

1. Logg deg på riders.uber.com/trips.
  2. Gå til Mine turer.
  3. Naviger til turen du trenger fakturaen for.
  4. Velg Se detaljer.
  5. Velg Last ned faktura øverst til høyre.

Vi jobber med å gjøre fakturaer tilgjengelige via Uber-appen.

Redigere informasjon på turfakturaen

Fakturaer kan ikke endres etter en tur. Sørg for at skatteprofilen din er oppdatert før du ber om turen.

Slik oppdaterer du skatteprofilen din:

1. Gå til riders.uber.com/tax-profiles.
  2. Oppdater skatteopplysningene dine.
  3. Velg Send inn.

Kan jeg oppdatere en faktura?

Nei, fakturaer kan ikke oppdateres etter at du har mottatt dem.

Jeg mottar ikke fakturaer

Hvis du ikke mottar turfakturaer fra Uber, må du kontrollere opplysningene i skatteprofilen din:

1. Gå til Uber skatteprofil.
  2. Kontroller skatteopplysningene dine og oppdater dem ved behov.
  3. Velg Send inn.

Har du tilbakemelding om skattefakturaer?

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og jobber hele tiden med å forbedre tjenestene våre for å gi deg en bedre opplevelse.