Hva er et tilleggsgebyr for arrangement eller arena?

Velg byen du befinner deg i, øverst til høyre på siden, for å få mest mulig nøyaktig informasjon for området ditt.

Flere tilleggsgebyr kan påløpe for turen i visse byer eller bydeler. Avhengig av gebyr og sted, kan disse tilleggsgebyrene beholdes av Uber, beholdes av partnersjåføren eller betales av partnersjåføren til Uber eller Uber-tilknyttede enheter.

Et tilleggsgebyr for arrangementer, som kan være merket på kvitteringen din som Arrangementsgebyr (Uber) eller Arrangementsgebyr (sjåfør), er et geografisk basert tilleggsgebyr for turer til eller fra bestemte arrangementer, stadioner eller arenaer. Disse tilleggsavgiftene kan brukes til en rekke formål, for eksempel til å dekke kostnader som Uber pådrar seg for å sikre at Uber-markedsplassen er tilgjengelig for passasjerer og sjåfører på arrangementer eller steder, og/eller kan betales, helt eller delvis, direkte til sjåfører.

Når du ber om en tur, inkluderes eventuelle tilleggsgebyr for arrangementer automatisk i forhåndsprisen eller prisanslaget du ser før du legger inn turforespørselen. Du kan også se beløpet for tilleggsgebyr på prisoversikten i appen.

Slik kommer du til prisoversikten:

1. Trykk på prisen som vises ved siden av kjøretøyalternativet.
  2. Trykk på informasjonsikonet.

Tilleggsgebyr vises enten som en del av bompenger, tilleggsgebyrer og avgifter på reiseoversikten din, eller spesifiseres separat.