Hva er «Bekreft turen»?

Med «Bekreft turen» kreves en PIN-kode som en ekstra beskyttelse for å sikre at du setter deg i riktig kjøretøy med riktig sjåfør. Du kan velge å bruke denne funksjonen som en ekstra trygghet på turene du tar.

Blir jeg bedt om PIN-kode på alle turer?

Du kan velge å bruke PIN-kode på alle turer eller bare på kvelden og om natten (kl. 21.00–06.00).

Hvordan fungerer det?

Når du har bekreftet at du ønsker å bruke funksjonen, mottar du en unik firesifret PIN-kode hver gang du ber om en tur. Du forteller sjåføren hva PIN-koden er, før du setter deg i bilen. Hvis det er riktig sjåfør, kan turen starte når PIN-koden er oppgitt i sjåførappen.

Hvordan aktiverer jeg det?

1. Åpne appen.
  2. Gå til «Innstillinger».
  3. Trykk på «Bekreft turen».
  4. Trykk for å merke av «Bruk PIN-kode til å bekrefte turer», og så velger du «Hver reise» eller «Bare kveld/natt».
  5. Trykk på «Ferdig».